ISO 18794:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٠٣ يناير ٢٠١٨
Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 18794:2018
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
20.64 OMR
مجال الوثيقة ISO 18794:2018
ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.
ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a) basic terms of sensory analysis;
b) generic terms in the sensory assessment of coffee;
c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;
d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 3953:2025
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density

ISO 24108-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics

ISO 23333:2025
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water

ISO 1008:2025
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions
