ISO 18794:2018
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
03 يناير 2018
·
Coffee — Sensory analysis — Vocabulary
ملفات الوثيقة ISO 18794:2018
الإنجليزية
12 صفحات
الإصدار الحالي
4.4 OMR
مجال الوثيقة ISO 18794:2018
ISO 18794:2018 defines terms relating to coffee sensory analysis.
ISO 18794:2018 covers definitions applicable to green, roasted and ground coffee, coffee extracts and soluble coffee.
The terms are given under the following headings:
a) basic terms of sensory analysis;
b) generic terms in the sensory assessment of coffee;
c) terminology relating to coffee-specific odours and tastes;
d) terms commonly used in sensory assessment of coffee by practitioners.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-1:2013
GSO 150-1:2013
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 12224-1:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 1: Classification and performance requirements
ISO 33405:2024
مواصفة قياسية دولية
Reference materials — Approaches for characterization and assessment of homogeneity and stability
ISO 33406:2024
مواصفة قياسية دولية
Approaches for the production of reference materials with qualitative properties
ISO 12224-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Solder wire, solid and flux-cored — Specification and test methods — Part 2: Determination of flux content